Tak for sidst på Gladsaxe Stadion

Søndagens kamp på Gladsaxe Stadion stod mellem AB og FC Roskilde og endte med 4 mål til gæsterne og 0 til værterne AB. Med 3 point til FC Roskilde og 0 point til AB røg AB atter under nedrykningsstregen, hvor klubben så ofte har befundet sig før.

I sommeren 2012 stod AB A/S til tvangsnedrykning på grund af en truende konkurs, men et flertal i Gladsaxe Byråd besluttede at redde AB A/S fra konkursen og tvangsnedrykning med et ulovligt tilskud på 2 millioner kroner og en sponsoraftale i samme størrelse.

Byrådets handling betød, at det i stedet blev FC Roskilde, som måtte rykke ned ved sæsonens afslutning. På den baggrund må man formode, at FC Roskildes store sejr i søndagens kamp er dobbelt sød og en tak for sidst.

Gladsaxe kommune har netop besluttet, at forlænge kommunens tilskud til AB A/S med en forlængelse af sponsoraftalen. Hermed er AB på Skovdiget fortsat sikret indtægter, så klubben også fremover kan afdrage klubbens 8 millioner kroners spekulationslån med 200.000 kroner årligt. Det sker ved, at det kommunale tilskud via AB A/S’s betaling for brug af de kommunale baner på Skovdiget ender i AB amatørernes kasse.

Dette indlæg blev udgivet i AB A/S, AB amatør, Gladsaxe Kommune. Bogmærk permalinket.