Statsforvaltningen rykker atter for svar i sagen om AB A/S og stadion

På Byrådets møde 19. marts 2014 vedtog et flertal blandt Byrådets medlemmer at sende en supplerede udtalelse til Statsforvaltningen i sagen om Byrådets ulovlige støtte til AB A/S i sommeren 2012. Sagen, der har været genstand for megen behandling i de forskellige udvalg, synes altid at gå i stå, når den lander på borgmester Karin Søjbeg Holsts (S) bord. Gladsaxen har tidligere beskrevet, hvordan borgmesteren forhalede den oprindelige udtalelse i måneder, for til sidst at sende en personlig udtalelse. Forinden måtte Statsforvaltningen dog rykke for svar.

Mønsteret synes at gentage sig, for Statsforvaltningen har her en måned efter Byrådets møde endnu ikke modtaget Byrådets udtalelse og mindretalsudtalelsen fra Dansk Folkepari og Liberal Alliance, som begge stemte imod flertallets beslutning.

Borgmester Karin Søjberg Holst har derfor i dag modtaget en rykker fra Statsforvaltningen, hvor Statsforvaltningen anmoder om senest i løbet af 2 uger at modtage oplysninger om, hvor sagen står. Bortset fra mindretalsudtalelsen kan Statsforvaltningen hente alle oplysninger fra Gladsaxe Kommunes hjemmeside, hvor man kan læse udtalelsen og gennemlytte punktet fra Byrådets møde.

Statsforvaltningens brev til Gladsaxe Byråd.

Gladsaxens artikel om ren tilståelse.

Gladsaxens artikel om borgmesterens forhaling.

Udtalelse som borgmester Karin Søjberg Holst ikke sendte videre.

Dette indlæg blev udgivet i AB A/S, Gladsaxe Kommune. Bogmærk permalinket.