Pressemeddelelse: Så kom foråret endelig, og snart er det 1. maj

1. maj inviterer Enhedslisten, SF og SF-Ungdom til fælles første maj på Buddinge skole.
Rigtig mange plejer at finde vej fra 9.00 til 12.00 til gratis morgenkaffe, god musik, fællessang og gode politiske taler af fremtrædende politikere fra de to partier.
Og så er det jo også ved denne lejlighed, partierne uddeler årets ytringsfrihedspris.

I år samles vi under parolen Ret til tryghed – ret til arbejde.

Finn Sørensen (EL)

Finn Sørensen (EL)

For Enhedslisen taler Finn Sørensen. Han er en garvet venstrefløjspolitiker, der har været med til at præge den danske venstrefløj lige fra Kommunistisk Arbejderparti over Fælles kurs og Venstresociali-sterne til nu at repræsentere Enhedslisten i Folke-tinget. Og selv om han bestemt ikke er en årsunge, er han ny i folketinget. Han er en af de mange nye politikere, som Enhedslisten fik valgt ved sidste folketingsvalg. Frem til valget var han næstfor- mand i 3F Industri og Service og i Folke-tinget er han bl.a. socialordfører.

 

Annette Vilhellmsen (SF)

Annette Vilhellmsen (SF)

For SF taler den nyvalgte partiformand og erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen. Efter en meget omtalt valgkamp afløste hun sidste år Villy Søvndal. Hun er tidligere lærer og kom fra en politisk post i Kærteminde byråd, hvor hun var formand for Børne- og Skoleudvalget. Annette Vilhelmsen var den ukendte kandidat, men i valgkampen imod den langt mere kendte sundhedsminister Astrid Kragh, formåede hun at samle et stort flertal blandt partiets medlemmer.

 

Den gode musik og den gode stemning sørger Det Blå Guld som sædvanligt for

På Enhedslisten, SF og SF-Ungdoms vegne
Gunnar Svendsen

Dette indlæg blev udgivet i Pressemeddelelser. Bogmærk permalinket.