Læserbrev om Bagsværdvej

Efter i ca. 14 dage at have undret mig over, hvad der sker på Bagsværdvej fra hjørnet af Aldershvilevej til Kommunegrænsen til Lyngby, foretog jeg i dag mandag 27.08.12 en tur for at forsøge dette opklaret.

Nye busbaner anlægges på Bagsværdvej

En kranfører fortalte mig, at man var ved at lave en busbane på vejen. Jeg spurgte, hvor det fremgik, da der fra vores skatteminister pr. 1. juni 2012 er udgået dekret om,  at alle grundejere med skiltning er lovpligtige til at oplyse, hvilket arbejde, der udføres, af hvem og for hvis regning det udføres, såfremt arbejdets omfang overstiger 10.000 kr. Så jeg fandt det mærkeligt, at der hverken var et skilt, der fortalte om arbejdsindholdet, for hvis regning det blev udført, og hvem entreprenøren var samt angivelse af en tidshorisont for arbejdets færdiggørelse.

Vejarbejde på Bagsværdvej

Jeg fik at vide, at det brugte man ikke her!!! Det må vi endelig huske, når myndighederne uden retskendelse har lov til at trænge ind på private grunde for at forhøre sig om, hvilken form for arbejde, der udføres og af hvem og til hvilken pris.
Naturligvis er Gladsaxe Kommune jo højt hævet over disse regler, men vejarealet er i alle tilfælde deres, så man kunne nok forvente, at de foregik borgerne med et godt eksempel!

Specielt i betragtning af, hvor store trafikale gener arbejdet medfører!

Med venlig hilsen
Anna-Marie Frederiksen
Bagsværdvej 197 A
2880  Bagsværd

Dette indlæg blev udgivet i Gladsaxe Kommune, Læserbrev. Bogmærk permalinket.