International fodboldskole på vej til Gladsaxe

På sidste møde i Kultur- og Fritidsudvalget skulle udvalgets medlemmer tage stilling en henvendelse fra en international fodboldklub om oprettelse af en fodboldskole i Gladsaxe. Udvalget valgte at give grønt lys til forvaltningen om at indlede nærmere undersøgelser af muligheden for at stille faciliteter til rådighed for en eventuel kommende international fodboldskole. Det fremgår af fodboldklubbens henvendelse til Gladsaxe Kommune, at der bliver tale om den eneste fodboldskole i Norden, og at skolens opland tænkes at blive Sjælland og området omkring Malmø i Sverige.

Krav til Gladsaxe Kommune

Der stilles en del krav og ønsker i fodboldklubbens danske repræsentants henvendelse til Gladsaxe Kommune. Kommunen skal  blandt andet stille 1-2 kunststofbaner til rådighed alle hverdage i tidsrummet mellem 16 og 19 og 1 kunststofbane i weekenden. Der stilles ligeledes krav om en afsides beliggenhed med kontorplads til 3-4 personer samt adgang til omklædningsfaciliteter i tidsrummet 15.30 til 19.15.

Der regnes med en fodboldskole med 300 elever, som hver skal betale 600 kroner om måneden for at deltage. Gladsaxe Kommune mener dog ikke, at der kan skaffes kunststofbaner til mere end 250 børn.

Gladsaxe Kommune anmodes endvidere om at være behjælpelig med at fremskaffe bolig til personalet i den nye fodboldskole.

 

FCBEscola fra Barcelona

Efter hvad Gladsaxen erfarer er der tale om den spanske klub FCBarcelona, som nu tænker på at udvide aktiviteterne i Danmark og Norden. Klubben driver i forvejen 11-12 fodboldskoler rundt om i verden. Klubben repræsenteres i Danmark af firmaet Barcelona Training i Farum. Firmaet, der er registreret som et enkeltmandsfirma, repræsenteres til daglig af Anna Beltran. Repræsentanter for den internationale fodboldklub vil sammen den danske repræsentant aflægge et muligt anlæg besøg i september måned med henblik på en endelig godkendelse af anlægget.

Børne- og Kulturforvaltningen fusker stadig med den åbne postliste

Gladsaxen har atter måttet konstatere, at de ansatte i Børne- og Kulturforvaltningen fortsat i stor stil fusker med de åbne postlister. Til trods for, at Gladsaxe Kommune har modtaget adskillige emails siden efteråret 2013 om den nye fodboldskole, findes der intet spor af henvendelserne på de åbne postlister.

Synderne i denne omgang er Pia Bagger, Guy Rabaudo, Nina Nielsen og Ingelise Damm.

Dette indlæg blev udgivet i Gladsaxe Kommune. Bogmærk permalinket.