Hvad præsentationsvideoen ikke fortæller.

Gladsaxe Kommunes og rosportens præsentationsvideo af det nye målområde på Bagsværd Sø kommer let om ved  beskrivelsen af omfanget af tilskuerpladserne i målområdet.

Skal man tro på præsentationen i den video, som findes på Gladsaxe Kommunes hjemmeside, er der nærmest tale om en voldsom reduktion af antallet af tilskuerpladser i forbindelse med udvidelsen af rostadion på Bagsværd Sø.

Hvad video og rosportens vision springer let hen over er til gengæld beskrevet i COWIs præsentation af udvidelserne.  Det er COWIs arbejde, som er mundet ud i Gladsaxe Kommunes og rosportens præsentationsvideo.

COWI viser i sin præsentation, at man forestiller sig, at der skal skabes plads til 3000-4000 tilskuere på en ponton på 1800 kvadratmeter ude i søen.

COWIs præsentation af målområdet.

Ud over tilskuerpladserne skal der være opstillet en storskærm for enden af banerne og et pressecenter på 400-500 kvadratmeter på land.

Gladsaxen kan i dag løfte sløret for, hvad man kan forvente sig i form af midlertidige installationer ude på søen, når rostadion skal anvendes til internationale stævner. Gladsaxens udsending til OL i London har fotograferet de midlertidige installationer, som finder anvendelse på Dorney Lake i disse dage.

Storskærm ved Dorney Lake- OL 2012. Foto C. Keelty

Tilskuertribune ved Dorney Lake- OL 2012. Foto C. Keelty.

 

Tilskuertribune ved Dorney Lake – OL 2012. Foto C. Keelty.

 

Dorney Lake – OL 2012. Foto C. Keelty.

 

Andre steder er man begyndt at returnere områder med forældede installationer til naturen med tak for lån. Det er tilsyneladende ikke en tanke, der har strejfet rosporten og Gladsaxe Kommunes politikere.

Dette indlæg blev udgivet i Gladsaxe Kommune, Natur, Rostadion. Bogmærk permalinket.