Gladsaxe Kommune fusker med åben postliste.

Gladsaxen har atter været ude for, at indgået post til kommunen bliver udeladt fra den såkaldte åbne postliste. På redaktionen blev vi forleden opmærksom på, at kommunen havde offentliggjort rapporten over årets observationer af bestanden af arten Spidssnudet Frø i TV-byen.

Da vi spurgte forvaltningen om, hvorfor modtagelsen af rapporten ikke fremgik af kommunens åbne postliste, fik vi det svar, at der var tale om en fejl.

Padderapporten fra 2012 er nedslående læsning, som Gladsaxe Kommune i modsætning til sidste år er gået meget stille med dørene med.

Vi har på redaktionen oplevet lignende udeladelser fra postlisten i sager, som kunne stille kommunen i et dårligt lys, hvorfor der efterhånden tegner sig et klart mønster, hvor problematiske sager ofte udelades af postlisten.

Det er ærgerligt, at pressen og borgere ikke kan stole på indholdet af den åbne postliste, for det tvinger dem jo til at “forstyrre” forvaltningen med alle mulige forespørgsler om, hvor de forskellige sager står for tiden.

Efterfølgende har kommunen offentliggjort modtagelsen af rapporten. Det sker med cirka en måneds forsinkelse:

 

Dato / Overskrift
Afsender / Modtager
87% 05-11-2012
Rapport om paddebestanden i Gyngemose Park 2012
PNGR – Per Nissen Grøn <pngr@orbicon.dk>;Orbicon A/S;Jens Juuls Vej 16;8260 Viby J
=> By- og Miljøforvaltningen (Naturteam)
87% 11-12-2012
Re: {Disarmed} Vedr.: Vedrørende undersøgelse af paddebestand i TV-byen
“Gladsaxen” <redaktionen@gladsaxen.dk>
=> By- og Miljøforvaltningen (Naturteam)
Dette indlæg blev udgivet i Gladsaxe Kommune. Bogmærk permalinket.