Endelig svar

Det har været lidt af en oplevelse, at skulle skaffe svar på, hvornår en stor vandansamling foran indgangen til Stengården Station vil blive fjernet.

Vandansamlingen foran stationen

I flere år har der foran indgangen til tunnelen ved Stengården Station været en stor fordybning i asfalten. Fordybningen bliver ved selv det mindste regn til at stor vandansamling, som rejsende skal forcere når de skal ud fra eller ind til stationen. De rejsende slæber på den måde vand ind i tunnellen, der hurtigt bliver møgbeskidt. Problemet kunne være løst, da stationen for ret kort tid siden blev renoveret, men asfaltfirmaet sørgede omhyggeligt for, at bevare fordybningen så regnvandet ikke kunne nå afløbet lige uden for tunnellen.

På redaktionen troede vi, at det ville være et let problem at løse. Men det skulle vise sig, at det var det ikke. Først kontaktede vi Banestyrelsen, som vendte tilbage med meddelelse om, at ansvaret for stationens bygninger og omliggende arealer ligger hos DSB Ejendomme. Således oplyst rettede vi henvendelse til DSB, og hvad skete der? Absolut intet. Trods et par rykkere skete der stadig intet. En direkte henvendelse til chefen for foretagendet Niels A. Dam bragte heller noget svar. Vi kunne dog se, at Niels A. Dam havde læst vore henvendelse, men han mente åbenbart ikke, at vi havde krav på et svar. I hvert fald forblev vores henvendelse ubesvaret.

Men så kom der heldigvis en regeringsrokade, og vi tog chancen og rettede henvendelse til den nyudnævnte Trafikminister Ole Birk Olesen (LA), som vi formodede, at nok trængte til en lille sag, hvor han kunne sætte sig lidt i respekt.

Og sandelig efter en uges tid kom svaret. Trafikminister Ole Birk Olesen (LA) havde formået DSB Ejendomme til at besvare vores henvendelse.

DSB skal beklage de gener Gladsaxens Redaktion har haft i forbindelse med vandsamling ved Stengården Station

DSB Ejendomme meddeler nu, at de rejsende fra og til Stengården Station i begyndelse af 2017 vil blive fri for at skulle vade gennem vandansamlingen, når de skal til eller fra stationen. DSB Ejendomme tager dog forbehold for eventuelle problemer med vejret.

Dette indlæg blev udgivet i forundring. Bogmærk permalinket.