Det har vist sig.

Overskriften var den titel Dagbladet Information gav et dokument fra Gladsaxe Kommune. Dokumentet indgik i avisens serie i september 1998 om forvaltningskunst, der var afledt af bogen af samme navn. Dokumentet drejede sig om dokumenter i Gladsaxe Kommune, hvis eksistens i første omgang blev benægtet, men som sidenhen viste sig alligevel at findes.

I sagen om Buffetkompagniet A/S har det efter borgmester Karin Søjberg Holsts intervention nu atter vist sig, at Gladsaxe Kommune alligevel har en sag. Ganske vist fastholder forvaltningen, at der ikke eksisterer en sag om Buffetkompagniet A/S, der optræder på kommunens skiltning på stadion, men derimod om firmaet Borellas Kælder A/S, som ejes af Thomas Fleischer. Forvaltningen henviser til Borellas Kælders CVR-nummer, som ved opslag på cvr.dk viser, at Buffetkompagniet A/S og Borellas Kælder er et og samme firma.

Af forvaltningens svar fremgår det, at Gladsaxe Kommune allerede i 2003 tillod AB A/S at skaffe sig ekstra indtægter ved at fremleje køkkenfaciliteterne i Gladsaxe Stadion. Det er dog ikke muligt via regnskaberne fra AB A/S eller Borellas Kælder/Buffetkompagniet A/S at skaffe sig oplysninger om huslejens størrelse, og da forvaltningen kun fremsendte et tillæg til tilladelsen fra 2003, er Gladsaxen afskåret fra at give detaljer om kommunens betingelser for den oprindelige tilladelse. Gladsaxen har begæret aktindsigt i den oprindelig tilladelse til fremleje af køkkenfaciliteterne, men vi må nok vente de 10 dage, som kommunen mener er lovpligtig forsinkelse af aktindsigter, inden vi kan kaste yderligere lys over sagen. Fortsættelse følger.

Dette indlæg blev udgivet i AB A/S, Gladsaxe Kommune. Bogmærk permalinket.