Borgmesteren fusker nu også med det kommunale regnskab

På Økonomiudvalgets næste møde 1. april 2014 skal udvalget under ledelse af formanden borgmester Karin Søjberg Holst (S) tage stilling til Gladsaxe Kommunes regnskab for 2013.

Hvis man i regnskabet leder efter oplysninger om, hvor stor Akademisk Boldklubs gæld til Gladsaxe Kommune er blevet i det forgangne år, leder man forgæves idet regnskab borgmesteren vil have udvalgets godkendelse af.

En rigtig fusker på jobbet.

En vaskeægte fusker på jobbet.

Den eneste oplysning om den gæld, som gør Akademisk Boldklub til en af kommunes allerstørste skyldnere, er en opgørelse af gælden fra 1. januar 2012:

I henhold til driftsoverenskomst med AB Skovdiget, har Gladsaxe Kommune sikkerhed i AB Skovdigets bygninger. Værdien er pr. 1.1.2012 opgjort til 22,9 mio. kr. og er ekskl. forrentning. Hvis driftsoverenskomsten med AB Skovdiget opsiges, vil et endeligt provenue blive opgjort i henhold hertil.

Hvis det står til borgmester Karin Søjberg Holst (S) skal Gladsaxes skatteborgere altså vente til en eventuel konkurs eller lukning af Akademisk Boldklub, inden de kan få at vide, hvor stor gælden til Gladsaxe Kommune reelt er blevet.

Sådan arbejder en vaskeægte fusker.


Dette indlæg blev udgivet i AB amatør, Gladsaxe Kommune. Bogmærk permalinket.