Tredje forsøg til bortforklaring af byrådets redning af AB A/S

Statsforvaltningen har givet byrådet og borgmester Karin Søjberg-Holst (S) endnu en chance for at bortforklare byrådsflertallets redning af AB A/S fra konkurs i sommeren 2012. Det kan man læse i dagsordnen for Kultur-, Fritids og Idrætsudvalgets kommende møde. Det fremgår af dagsordenen, at forvaltningen har ført telefoniske drøftelser med Statsforvaltningen om sagens videre afvikling. I den forbindelse har Statsforvaltningen tilsyneladende efterlyst oplysninger om, at handlen med AB A/S reelt skete på markedsvilkår.

Gladsaxen finder anledning til at ridse baggrunden for hele sagen op, som den ser ud efter det, redaktionen har fået oplyst i forbindelse med aktindsigter.

I den forbindelse er en e-post fra AB A/S central. Den dokumenterer med al tydelig, at Gladsaxe Kommunes køb af stadion udstyr ikke var begrundet i et ønske eller aktuelt behov for udstyret.

Ronny Saul bestyrelsesformand AB A/S forslår køb af lounge.

Ronny Saul bestyrelsesformand AB A/S foreslår 30. maj 2012 køb af lounge.

Der sker tilsyneladende ikke noget hurtigt nok i Gladsaxes Kommunes forvaltning. En uge senere kommer denne panikagtige e-post fra bestyrelsesformand Ronny Saul.

Panik e-post fra besyrelsesformand Ronny Saul fra 6. juni 2012.

Panik e-post fra bestyrelsesformand Ronny Saul fra 6. juni 2012.

Sidst er det ikke uvæsentligt at bemærke, at forvaltningen i sin beskrivelse af sagen kalder den en sag om byrådets bevilling af støtte til AB A/S.

Forvaltningens egen beskrivelse af sagen om byrådets støtte til AB A/S

Forvaltningens egen beskrivelse af sagen om byrådets støtte til AB A/S

Dette indlæg blev udgivet i AB A/S, Gladsaxe Kommune. Bogmærk permalinket.