Markedsleje for Gladsaxe stadion?

I forbindelse med fastsættelsen af lejen for faciliteterne på Gladsaxe Stadion, har man hele tiden talt om en markedsleje, som kan være svær at bestemme.

Den leje, som AB A/S betaler for faciliteterne på Gladsaxe Stadion, har de seneste år været dikteret af, hvad AB A/S mente at være i stand til at betale, og i forbindelse med Byrådets redning af AB A/S i juni i år, blev det bestemt at lejen skal nedbringes yderligere.

Nu kan Gladsaxen imidlertid løfte sløret for, at markedsværdien for de samme lokaler åbenbart er afhængig af, hvem udlejeren er.

AB A/S har de seneste år betalt omkring 125 kroner per kvadratmeter i årlig leje af de  980 kvadratmeter af det i alt 1130 kvadratmeter areal, som firmaet lejer af Gladsaxe Kommune.

Efter aftale med Gladsaxe Kommune har AB A/S fremlejet en del af dette areal til Buffetkompagniet A/S, som imidlertid ved aftalens indgåelse i 2006 fik fastsat kvadratmeterprisen til 350 kroner per kvadratmeter eller næsten 3 gange så meget, som det AB A/S betalte for samme areal.

Dette indlæg blev udgivet i AB A/S, Gladsaxe Kommune. Bogmærk permalinket.