AB Skovdiget brød aftale med Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune stillede som betingelse for modernisereingen af Gladsaxe Stadion, at AB på Skovdiget ville beholde den bestemmende aktiepost i AB A/S

Gladsaxen er gjort opmærksom på, at AB på Skovdiget allerede i 2009 på generalforsamlingen besluttede, at bestyrelse kunne iværksætte salg af A-aktierne.

Formålet skulle efter Gladsaxens oplysninger være at skaffe midler til afvikling af spekulationslånet på 10 mio. kr. fra 1998, som klubben optog i FIH-banken, da AB A/S blev introduceret på Børsen.

Skal man tro det seneste regnskab for 2011 fra AB på Skovdiget, er det endnu ikke lykkedes at afhænde A-aktierne. Værdien af de 793.200 A-aktier er ikke opgjort i 2011-regnskabet, men efter den seneste sag om mulig konkurs af AB A/S er der næppe store udsigter til, at et salg af A-aktierne kan bringe afviklingen af det 10 mio. kroners store FIH-lån nærmere.

Udover lånet til FIH viser 2011- regnskabet for AB Skovdiget også, at klubben for tiden skylder Gladsaxe Kommune 23 mio. kr. for udlæg, som kommunen har foretaget til reparation og forbedringer af AB-hallen. Hallen er i øvrigt sammen med 360.000 A-aktier i AB A/S pantsat af AB Skovdiget som garanti for FIH-lånet.

Dette indlæg blev udgivet i AB A/S, AB amatør, Gladsaxe Kommune. Bogmærk permalinket.